Online theoriecursus auto, motor en bromfiets nu met 25% korting

Via Snelslagen.nl ontvang je nu een speciale kerstkorting van 25% op de online cursus autotheorie, motortheorie en bromfietstheorie. Heb jij binnenkort het CBR theorie examen? Bereid je dan zo goed mogelijk voor met het online theorieboek en de oefenexamens. Met een goede voorbereiding is dat theoriecertificaat zo binnen. Bekijk hieronder hoe jij die speciale kerstkorting kan toevoegen.

Kortingscode Kerstactie

Pak jij die 25% korting, waardoor je de volledige online theoriecursus van Snelslagen.nl voor de auto, motor of bromfiets kan doen voor slechts 18,74? Doorloop dan het onderstaande stappenplan:


1. Ga naar de webshop;

2. Vul je gegevens in;

3. Vul bij Kortingscode 'KERST2017' in en klik op "update korting". De korting van 25% wordt direct toegepast;

4. Klik op jouw bank en doorloop de betaling;

5. Je krijgt hierna een mail met instructies, waarna je kan starten met de online theoriecursus.


Autotheorie examen

Met de autotheorie cursus van Snelslagen.nl lees je eerst alle hoofdstukken uit het boek. Hierin krijg je alle verkeersregels voorgeschoteld in Nederland en dat zijn de regels waarop het theorie examen gebaseerd is. Na het boek gelezen te hebben, ga je aan de slag met de oefenexamens. Door veel theorie examens te oefenen, weet je beter wat je te wachten staat. De theorie examens van Snelslagen.nl zijn vergelijkbaar met die van het CBR qua vraagstelling en de manier waarop het examen wordt afgenomen is exact hetzelfde. Zo heb je bij zowel het CBR als Snelslagen.nl de mogelijkheid om te bladeren door de vragen, kan je jouw antwoorden herzien en kan je antwoorden markeren. Beiden bestaan bovendien uit 25 reactievragen, 30 theorievragen en 10 inzichtvragen. Hierop wordt jouw theoretische kennis van het verkeer getest. Heel veel succes met het oefenen!


Motortheorie examen

Met de motortheorie cursus van Snelslagen.nl lees je eerst alle hoofdstukken uit het boek. Hierin krijg je alle verkeersregels voorgeschoteld in Nederland en dat zijn de regels waarop het theorie examen gebaseerd is. Na het boek gelezen te hebben, ga je aan de slag met de oefenexamens. Door veel theorie examens te oefenen, weet je beter wat je te wachten staat. De theorie examens van Snelslagen.nl zijn vergelijkbaar met die van het CBR qua vraagstelling en de manier waarop het examen wordt afgenomen is exact hetzelfde. Zo heb je bij zowel het CBR als Snelslagen.nl de mogelijkheid om te bladeren door de vragen, kan je jouw antwoorden herzien en kan je antwoorden markeren. Beiden bestaan bovendien uit 50 theorievragen. Hierop wordt jouw theoretische kennis van het verkeer getest. Heel veel succes met het oefenen!


Scootertheorie examen

Met de scootertheorie cursus van Snelslagen.nl lees je eerst alle hoofdstukken uit het boek. Hierin krijg je alle verkeersregels voorgeschoteld in Nederland en dat zijn de regels waarop het theorie examen gebaseerd is. Na het boek gelezen te hebben, ga je aan de slag met de oefenexamens. Door veel theorie examens te oefenen, weet je beter wat je te wachten staat. De theorie examens van Snelslagen.nl zijn vergelijkbaar met die van het CBR qua vraagstelling en de manier waarop het examen wordt afgenomen is exact hetzelfde. Zo heb je bij zowel het CBR als Snelslagen.nl de mogelijkheid om te bladeren door de vragen, kan je jouw antwoorden herzien en kan je antwoorden markeren. Beiden bestaan bovendien uit 50 theorievragen. Hierop wordt jouw theoretische kennis van het verkeer getest. Heel veel succes met het oefenen!