Reviews over Autorijschool Martijn

8 Jasper schreef op
Autorijschool Martijn is zeker een aanrader ik heb zeer fijne rijlessen gehad bij Martijn in Eindhoven. En heb mijn rijbewijs in 1x keer gehaald. Ook de pakket die deze rijschool had waren goedkoop! een proefles kun je trouwens aanvragen op hun website www.rijschool-eindhoven.eu
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Lisa Robins schreef op
Goed rijschool in eindhoven zeker aan te raden. heb op de website van autorijschool martijn eerst mezelf aangemeld en heb daardoor een goede proefles kunnen nemen uiteindelijk begonnen aan mijn rijbewijs bij martijn. en vond dat de plezier zeker toegenomen was en dat omdat ik eerder gezakt was voor mijn rijbewijs bij een ander rijschool
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Ik vond dit een zeer goede rijschool in Eindhoven. Ik vond de rijlessen erg leuk en kan deze rijschool zeker aanbevelen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Rijschoolspot beoordeelt met 3 review(s):
Tamara schreef op
Ik ben pas net begonnen ,net twee rijlessen achter de rug maar toch wil ik melden dat ik er tot nu een goed gevoel bij heb .Ik ben best zenuwachtig en ook

Beoordeel Autorijschool Martijn

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Martijn

Examencentrum Mierlo (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 02-08-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Eindhoven (Auto)

Aantal examens: 25
In één keer geslaagd: ± 67 %
Geslaagd bij herexamen: ± 60 %
Bijgewerkt op: 02-08-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.