Reviews van ikwilrijles

9,6 kvisser schreef op
Samen met mijn partner hebben we bij deze zeer kundige en vriendelijke instructeurs ons motorrijbewijs A gehaald. Gerrit en Puch zijn allebei gediplomeerde KNMV-motorrijinstructeurs en dit merk je terug in de lessen. Ze volgen je op de motor, kunnen hierdoor duidelijke demonstraties geven en voorzien je van goede instructies. Aan het einde van de les wordt er ingevuld hoever je bent in je opleiding, waarvan je de informatie ook zelf online kunt inkijken. Zowel Puch als Gerrit geven allebei enthousiast les en zijn zeer makkelijk in de omgang. Je kunt zeggen wat je denkt en ze houden rekening met jouw wensen en vaardigheden. Er is altijd ruimte voor een praatje en je voelt je al snel op je gemak. De motoren waarop je rijdt zijn goed onderhouden en er zijn opties voor mensen die niet zo groot zijn (spreekt uit ervaring). Ook kun je rijkleding lenen mocht je deze zelf nog niet hebben. Kortom deze rijschool is een echte aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Top instructeurs, heel goed in uitleg en aanwijzingen. Ze hebben veel geduld en geven duidelijk antwoord op je vragen. Een rijschool met veel ervaring.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Lonneke schreef op
Hele fijne rijschool!

Puch en Gerrit geven beiden op een hele fijne manier les, heel relaxt en ontsnappen! Voorbereiding voor de examens is erg goed, je komt niet voor verrassingen te staan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Sander schreef op
Zeer goede ervaring gehad met deze rijschool! Puch en Gerrit complementeren elkaar ontzettend goed, waardoor ik elke keer weer uitkeek naar mijn rijles. Uiteindelijk had ik weinig zenuwen voor de examens, ik voelde me er gewoon klaar voor. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Songul schreef op
Ikwilrijles is een professionele rijschool met hele gezellige, geduldige en motiverende instructeurs.
AVB + AVD examen in een keer behaald bij ikwilrijles

Zeker een aanrader!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel ikwilrijles

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages ikwilrijles

Examencentrum Utrecht (Auto + aanhanger)

Aantal examens: 2
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 07-06-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Amsterdam (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 91
In één keer geslaagd: ± 93 %
Geslaagd bij herexamen: ± 86 %
Bijgewerkt op: 07-06-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Utrecht (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 9
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 07-06-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Utrecht (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 117
In één keer geslaagd: ± 71 %
Geslaagd bij herexamen: ± 81 %
Bijgewerkt op: 07-06-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.