•   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool Wezemer Paul Kleestraat 62 3544NT Utrecht
Website: http://www.autorijschoolwezemer.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Wezemer

8,2 Nils schreef op
Ik heb ongeveer 2 jaar geleden bij Dennis gelest.

Ik had eerst bij een andere rijschool gelest en dat was een ramp. Die man kwam altijd te laat en op een gegeven moment helemaal niet meer. Mijn nicht had bij Dennis gelest en zij was erg tevreden. Ik ben toen overgestapt naar Dennis.

Hij legt goed uit, blijft kalm en is relaxed. Als hij later is, smst hij zodat je niet zit te wachten. Ik kan hem zeker aanraden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Xhilda schreef op
Ik ben via een bekende bij deze rijschool terecht gekomen. Ik ben begin dit jaar afgereden via deze rijschool. Dennis legt alles goed uit en hij is bijna altijd vrolijk. Ik was best zenuwachtig in het begin, maar Dennis bleef altijd kalm waardoor ik rustig werd. Al met al een goede rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
7,2 Anoniem schreef op
Ik heb in 2011 gelest bij Dennis. Hij legt goed uit en ik heb veel met hem gelachen. Ik vond het altijd prettig dat hij de tijd nam om de regels uit te leggen.

Helaas ben ik pas de tweede keer geslaagd, maar ik denk dat dat eerder aan mijn zenuwen lag bij het eerste rij-examen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig

Beoordeel Autorijschool Wezemer

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Wezemer

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 51
In één keer geslaagd: ± 54 %
Geslaagd bij herexamen: ± 60 %
Bijgewerkt op: 01-06-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.