Reviews van 2 Drive 2 Go

8 Nguyen schreef op
Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen! Mo geeft op een duidelijke en rustige manier les. Legt alles goed uit en steunt je bij elke stap. In het begin was ik doodsbang in de auto maar ik heb mijn angst overwonnen en gewoon mijn rijbewijs in de pocket! Bedankt Mo!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Nasser schreef op
Ik was erg onder de indruk van Mohamed Ali. De manier van les geven was erg effectief. Ik heb fouten snel opgepakt en verbeterd. In vergelijking tot mijn vorige rijschool was dit van een 0 naar een 10. Mohamed Ali houd niet van verliezen dus zoals verwacht rijbewijs in 1 keer gehaald.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Bij autorijschool 2Drive2Go leer je op een relaxte en gezellige manier auto rijden.
Ik heb na 26 rijlessen mijn rijbewijs in een keer mogen halen. Mo stopt veel tijd in jou en probeert je tijdens de lessen zo prettig mogelijk te laten voelen in de auto. wat ik erg fijn vond is dat hij na de rijles altijd 5 tot 10 min in zijn eigen tijd de auto les evalueert en punten op schrijft waar we de volgende les aan zouden werken. geen van de andere 2 rijscholen waar ik eerder gelest heb deed dit. op deze manier wist ik wat er van me verwacht werd de volgende les en werkte ik doelbewust toe naar het behalen van mijn rijbewijs.

Super bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

groetjes,

je weet wel wie

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 je leukste leerling schreef op
Top rijschool! Ik ben heel blij met je. leuke tijd gehad! Hoop je gauw weer te zien!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel 2 Drive 2 Go

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages 2 Drive 2 Go

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 30
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 39 %
Bijgewerkt op: 01-06-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.